mandag 7. april 2014

Viktig info om sesongen

Hei alle sammen.

DFI 2001 stiller med til sammen 4 lag i serie i år.
3 stk. lag i 9-er serie og 1 stk. lag i 7-er serie.
Dette er ambisiøst da det krever mye planlegging og logistikk. Men vi synes det er viktig at vi kan tilby alle de som trener med 2001 årgangen et relevant og hyppig kamptilbud. Vi ønsker at alle setter seg inn i følgende informasjon for at dette skal være gjennomførbart:

Hver uke vil det bli lagt ut oversikt over hvilke spillere som skal spille kamp på hvilket lag.
Oppmøtetider / sted og hvem som er ansvarlig trener på kampen vil også bli lagt ut.
Vi skal forsøke å ha dette klart på bloggen hver fredag for påfølgende uke. Dette er derimot en svært omfattende kabal å legge, og vi ber derfor om en viss ”slingringsmonn” i dette – men ambisjonen er som nevnt over J

NB! Dersom dere vet at poden en uke er forhindret fra å spille kamp, er det fint om dette varsles pr mail slik at det kan tas hensyn til før lag uttak gjøres. Bruk fellesmailen til dette.

Sykdom kan man selvsagt som oftest ikke varsle i god tid J  Ved sykdom skal ansvarlig trener varsles via telefon / SMS – hvem dette er vil stå på oversikten på bloggen. Det er viktig at det gis beskjed dersom man ikke kan stille til oppsatt kamp. Det er mulig at man må hente inn erstatter, og da må dette gjøres i rimelig tid.

Vi håper så mange som mulig av de foresatte ønsker å være med på kamper. At dere voksne er med som heiagjeng er viktig for ditt barns opplevelse av det å spille fotball. Vi håper derfor at sidelinjen er tettpakket med foresatte på alle kampene vi spiller – både hjemme og bortekamper J

Seriestart er umiddelbart etter påsken for 3 av lagene. KM serien starter allerede inneværende uke - se egen artikkel om kamp denne uken.

Drakter:

Gutta har fått nye drakter – de aller fleste har fått denne nå i helgen. Resten får på trening. Denne kampdrakten skal kun brukes i kamper – ikke på trening. Og det er svært viktig at alle har med seg drakt til kampene fremover. Spillerens navn og draktnr skal nå registreres på kampskjema / dommerkort senest 2 t før hver kamp.

Vi ønsker også at alle stiller i riktig shorts  (rød Umbro) og strømper (hvite Umbro) til kamp. På G-sport på Drøbak City får man prosenter hvis man oppgir at man spiller i DFI. Og de vet også hvilken shorts og strømper man skal ha.

Vi ser fram imot en morsom og hektisk sesong, med masse kamper på ulike arenaer hver uke.


Heia DFI 2001 !!!!!  J

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar