torsdag 17. april 2014

Seriekamper uke 17

Da starter serien for alle lagene.

DFI har totalt 9 lag som spiller i vår årgang (så for dere som leser tabeller, gjelder det å holde tunga rett i munnen J). 4 av disse er «våre» lag på 2001  (resten er 2000 og 2002 sine lag)

Litt info om de ulike seriene våre 4 lag spiller i:

KM-serien er en ren spisset serie hvor vi kun møter 1. lag med spillere født 2001. Her stiller vi med 1 lag i serien som fra krets er kalt Drøbak-Frogn.

Vi har to lag påmeldt i breddeserien i 9-er. Her stiller vi med 2 jevnbyrdige lag. Disse er fra krets kalt DFI3 og DFI5 (dette sier altså ingen ting om nivå – kun for å skille lagene). Her møter vi andre breddelag med spillere født 2000/2001. Disse 2 lagene har havnet i samme serie, det betyr at vi også møter hverandre (dette skjer allerede i første seriesunde).

Vi har også ett lag påmeldt i 7-er serien. Dette er en serie som erfaringsmessig spriker en del i hvordan klubbene tenker. Noen av motstanderne her vil være rene 2000-lag som består av spillere som også spiller KM i 2000-serien. Mens andre klubber stiller med rene breddelag. Vårt lag heter Drøbak-Frogn i serieoppsettet (Drøbak-Frogn 2 som spiller i samme serie er 2000 sitt 7-er lag).

I uke 17 spiller vi følgende seriekamper:

Tirsdag 22. april 18.30  Drøbak-Frogn 2 (2000) – Drøbak Frogn (2001).

Kampen spilles på OBS endret til Ullerud – Oppmøte er 17.50.

Vi ber følgende spillere møte til denne kampen:
Marcus, Odd-Einar, Luka, Liban, Niclas, Sander, William B, Nikolai HM, Espen, Nikolai O, Elias.

Kampleder er Vidar F – mobil 9056 5750.


Onsdag 23. april 18.30  DFI3 – DFI5   (altså vi møter hverandre).

Kampen spilles på NB endret til Ullerud – Oppmøte er 17.50.

På DFI3 ber vi følgende spillere møte:
William Sørby, Elias, Emil, Samson, Ørjan, Aleksander Alvær, Kristian S, Joachim, Kriss-Rikard, Kristian EJ, Kristoffer, Andreas, Nicolay AJ, Jacob Aa S, Karsten, Lauritz

Kampleder på DFI3 er Øyvind 997 12 822


På DFI5 ber vi følgende spillere møte:
Jakob E.R., Fredrik S, Thomas T, Jacob E.M., Tobias S.O., Mathias R, Herman F, Magnus, Thomas R, Heine, Henrik, Simon, Vetle, Nicolai NG, Fredrik V, William Schäffer

Kampleder på DFI 5 er Vidar F – mobil 9056 5750.


Torsdag 24. april 18.30. KM  Hærland – Drøbak-Frogn.

Oppmøte ved vaskehallene bak Drøbak City kl 16.55 for felles avreise.

Vi ber følgende spillere møte til kamp:
Espen, Felix, Håkon, Kasper, Kristian N, Maxi, Nicolai O, Robin, Victor, Johannes, Herman H, Lage.

Kampleder er Yngvar – mobil 9504 1740.

Adresse til banen er Østbyveien 3, 1878 Hærland.
Banen vi spiller på har naturgress, men ta for orden skyld med sko til andre underlag dersom dere bruker forskjellige sko.

PS! Det er noen få spillere som ikke er satt opp på kamp. Dette er spillere som foreløpig har lite treningsoppmøte (uten at dette gjelder skade etc.). Disse vil selvsagt bli satt opp på kamper fremover så lenge de også møter på trening.

Felles info til alle spillerne:

Ved eventuelle forfall skal dette meldes rett til kampleder på mobil – kampleder står oppført under hver enkelt kamp. Meld fra straks du vet at du ikke kan stille – der er mulig erstatter må hentes inn.


Husk å ta med den nye drakta dere har fått – denne må tas med på alle kamper da spillerne i forkant av hver kamp registreres elektronisk (det er noen få som ikke har fått drakt ennå – de får av kampleder på den aktuelle kampen).

Da håper vi alle spillerne gleder seg til seriestart - dette blir moro!!!

MVH Vidar F på vegne av trenerne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar